Fragmenty wybranych referencji

800px-POL_Lidzbark_Warmiński_COA.svg

Burmistrz Lidzbarka Warmińskiego wyraża pozytywną opinię nt. współpracy z Fundacją GlobalECO z siedzibą w Gdyni Al. Zwycięstwa 96/98, wchodzącej w skład Grupy GlobalECO.Działania Fundacji są działaniami o charakterze non profit. Fundacja jest naszym partnerem w ramach popularyzacji rządowych programów ekologicznych „Mój Prąd”, „AgroEnergia”, „Energia Plus” oraz „Czyste Powietrze”. Na przełomie 2019 roku, Fundacja zorganizowała prezentację dla mieszkańców Gminy.

Burmistrz Miasta Lidzbark Warmiński- Jacek Wiśniowski

cekcyn

Wójt Gminy Cekcyn wyraża pozytywną opinię nt. współpracy z firmą GIobaIECO sp. z o. o. z siedzibą w Gdyni, Al. Zwycięstwa 96/98. W 2018 roku, Firma GlobaIEco sp. z o. o. zorganizowała prezentację dla mieszkańców Gminy, a następnie przygotowała dokumentację aplikacyjną, dzięki której Gmina otrzymała dofinansowanie. Mając za sobą dotychczasową współpracę z firmą GIobaIECO potwierdzam, że w sposób rzetelny i terminowy zrealizowała proces informacyjny dla mieszkańców

Wójt Gminy Cekcyn- Jacek Brygman

POL_Nowy_Tomyśl_COA.svg

Podczas realizacji umowy GlobalECO wykazała się dużą rzetelnością i profesjonalizmem oraz wiedzą i stosownymi kompetencjami. Pracownicy firmy GlobalECO wykazali się dużym zaangażowaniem oraz doświadczeniem, a praca została zrealizowana w terminie.

Burmistrz Miasta Nowy Tomyśl- Włodzimierz Hibner

Hern-wąbrzeźno

Starosta Wąbrzeski wyraża pozytywną opinię nt. współpracy z Fundacją GlobalECO z siedzibą w Gdyni Al. Zwycięstwa 96/98, wchodzącej w skład Grupy GlobalECO. Działania Fundacji są działaniami o charakterze non profit. Fundacja jest naszym partnerem w ramach popularyzacji rządowych programów ekologicznych „Mój Prąd”, „AgroEnergia”, „Energia Plus” oraz „Czyste Powietrze”. Na przełomie 2019 roku, Fundacja zorganizowała prezentację dla mieszkańców Gminy.

Starosta Wąbrzeski- Krzysztof Maćkiewicz

słupsk

Fundacja GlobalECO zrealizowała zadanie w zakresie przeprowadzenia dwunastu prezentacji dla mieszkańców w wybranych sołectwach Gminy w ramach krajowego programu „Czyste Powietrze”. Wszystkie prace zostały zakończone w terminie i w sposób należyty.

Wójt Gminy Słupsk- Barbara Dykier

POL_gmina_Grudziądz_COA.svg

Fundacja GlobalECO dała się poznać jako bardzo dobry organizator i wykonawca. Współpraca z firmą Fundacja GlobalECO przebiegała zgodnie i nie budziła zastrzeżeń. Wysokie kompetencje i umiejętności pracowników pozwalają nam z pełnym przekonaniem rekomendować firmę Fundacja GlobalECO jako rzetelnego i wiarygodnego Wykonawcę.

Wójt Gminy Grudziądz- Andrzej Rodziewicz

Borne sulinowo

Burmistrz Miasta Borne Sulinowo wyraża pozytywną opinię nt. współpracy z Fundacją GlobalECO z siedzibą w Gdyni Al. Zwycięstwa 96/98, wchodzącej w skład Grupy GlobalECO. Działania Fundacji są działaniami o charakterze non profit. Fundacja jest naszym partnerem w ramach popularyzacji rządowych programów ekologicznych „Mój Prąd”, „AgroEnergia”, „Energia Plus” oraz „Czyste Powietrze”. Na przełomie 2019 roku, Fundacja zorganizowała prezentację dla mieszkańców Gminy.

Burmistrz Miasta Borne Sulinowo- Dorota Chrzanowska

Kościerzyna herb

Fundacja w sposób rzetelny i terminowy realizowała proces informacyjny dla mieszkańców. [..] Obsługa Fundacji jest kompleksowa, mogę polecić jej pomoc każdej gminie i każdemu mieszkańcowi, który myśli o pozyskaniu dotacji w ramach programu „Czyste Powietrze”

Wójt Gminy Kościerzyna- Grzegorz Piechowski

Lubiewo

Wójt Gminy Lubiewo wyraża pozytywną opinię nt. współpracy z firmą GlobalECO sp. z o. o. z siedzibą w Gdyni, Al. Zwycięstwa 96/98. W 2018 roku, Firma GlobalEco sp. z o. o. zorganizowała prezentację dla mieszkańców Gminy, a następnie przygotowała dokumentacje aplikacyjna, dzięki którym Gmina otrzymała dofinansowanie. Mając za sobą dotychczasową współpracę z firmą GlobalECO potwierdzam, że W sposób rzetelny i terminowy zrealizowała proces informacyjny dla mieszkańców.

Wójt Gminy Lubiewo- Joanna Jastak

Nasielsk

Burmistrz Miasta Nasielsk wyraża pozytywną opinię nt. współpracy z Fundacją GlobalECO z siedzibą w Gdyni Al. Zwycięstwa 96/98, wchodzącej w skład Grupy GlobalECO. Działania Fundacji są działaniami o charakterze non profit. Fundacja jest naszym partnerem w ramach popularyzacji rządowych programów ekologicznych „Mój Prąd”, „AgroEnergia”, „Energia Plus” oraz „Czyste Powietrze”. Na przełomie 2019 roku, Fundacja zorganizowała prezentację dla mieszkańców Gminy.

Burmistrz Miasta Nasielsk- Bogdan Ruszkowski

Sypiewo

Urząd Gminy w Sypniewie zaświadcza, że GlobalECO Projekt 5 Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Gdyni (81-451), przy al. Zwycięstwa 96/98 IV E/223, NIP 5862322371 kompleksowo przygotowała wniosek o dofinansowanie projektu w ramach Ograniczanie zanieczyszczeń powietrza i rozwój mobilności miejskiej, typ projektów: Ograniczenie „niskiej emisji”, wymiana urządzeń grzewczych. Przedmiotem zamówienia było przygotowanie a) sporządzenie wniosku aplikacyjnego o dofinansowanie wraz z wymaganymi załącznikami oraz dokumentacją techniczną, opracowanie Studium Wykonalności z analizą ekonomiczno-finansową, opracowanie dokumentacji przetargowej.

Wójt Gminy Sypiewo-Roman Gisztarowicz

Sulęczyno

Wójt Gminy Sulęczyno wyraża pozytywną opinię nt. współpracy z Fundacją GlobalECO z siedzibą w Gdyni Al. Zwycięstwa 96/98, wchodzącej w skład Grupy GlobalECO. Działania Fundacji są działaniami o charakterze non profit. Fundacja jest naszym partnerem w ramach popularyzacji rządowych programów ekologicznych „Mój Prąd”, „AgroEnergia”, „Energia Plus” oraz „Czyste Powietrze”. Na przełomie 2020 roku, Fundacja zorganizowała prezentację dla mieszkańców Gminy

Wójt Gminy Sulęczyno- Bernard Grucza

POL_Choczewo_COA.svg

Współpraca przebiegała na najwyższym poziomie. GlobalECO wyróżnia się elastycznym i otwartym podejściem do Klienta, pomysłowością, starannością i dbałością o szczegóły. Na uwagę zasługuje również szybka, terminowa realizacja zlecenia.

Wójt Gminy Choczewo- Wiesław Gębka

Moszczenica

Wójt Gminy Moszczenica wyraża pozytywną opinię nt. współpracy z Fundacją GlobalECO z siedzibą w Gdyni Al. Zwycięstwa 96/98, wchodzącej w skład Grupy GlobalECO. Działania Fundacji są działaniami o charakterze non profit. Fundacja jest naszym partnerem w ramach popularyzacji rządowych programów ekologicznych „Mój Prąd”, „AgroEnergia”, „Energia Plus” oraz „Czyste Powietrze”. Na przełomie 2019 roku, Fundacja zorganizowała prezentację dla mieszkańców Gminy.

Wójt Gminy Moszczenica- Marceli Piekarek

Kępice

Mając za sobą dotychczasową współpracę z Fundacją GlobalECO, nalezy stwierdzić, że w sposób rzetelny i terminowy realizowała proces informacyjny dla mieszkańców. Duży zespół doradców daje poczucie bezpieczeństwa obsługiwanego wniosku. Opracowana dokumentacja zawiera potrzebne informacje do wniosku, a także uzasadnia konieczność wykonania przewidzianych prac.

Burmistrz Gminy Kępice-Magdalena Majewska​

Morąg

Burmistrz Miasta Morąg wyraża pozytywną opinię nt. współpracy z Fundacją GlobalECO z siedzibą w Gdyni Al. Zwycięstwa 96/98, wchodzącej w skład Grupy GlobalECO. Działania Fundacji są działaniami o charakterze non profit. Fundacja jest naszym partnerem w ramach popularyzacji rządowych programów ekologicznych „Mój Prąd”, „AgroEnergia”, „Energia Plus” oraz „Czyste Powietrze”. Na przełomie 2020 roku, Fundacja zorganizowała prezentację dla mieszkańców Gminy

Burmistrz Miasta Morąg- Tadeusz Zbigniew Sobierajski

Świętajno

Wyrażam pozytywną opinię nt. współpracy z Fundacją GlobalECO z siedzibą w Gdyni Al. Zwycięstwa 96/98, wchodzącej w skład Grupy GlobalECO. Działania Fundacji są działaniami o charakterze non profit. Fundacja współpracuje z nami w ramach popularyzacji rządowych programów ekologicznych „Mój Prąd”, „AgroEnergia”, „Energia Plus” oraz „Czyste Powietrze”. Na przełomie 2019 roku, Fundacja zorganizowała prezentację dla mieszkańców naszej Gminy. Zakres wsparcia mieszkańców gminy obejmuje m.in.: konsultacje i doradztwo w zakresie prawidłowego doboru rozwiązań, przeprowadzenie wizji lokalnych i audytów nieruchomości u zainteresowanych uzyskaniem dotacji mieszkańców, bezpłatne wykonanie niezbędnych projektów w ramach programów „Mój Prąd” oraz „Czyste powietrze”, bezpłatną pomoc w prawidłowym wypełnieniu wniosków aplikacyjnych do ww. programów.

Wójt Gminy Świętajno- Alicja Kołakowska

Opinogóra Górna

Zamówienie jest wykonywane w terminie od 9 maja 2018 r. Zakres prac obejmował sporządzenie wniosku aplikacyjnego wraz z wymaganymi załącznikami oraz opracowanie studium wykonalności z analizą ekonomiczno-finansową. W trakcie opracowywania jest dokumentacja przetargowa.
Firma zrealizowała ww. zakres prac w terminie, zgodnie z zawartą umową. Współpraca z Wykonawcą układa się pomyślnie.

Wójt Gminy Opinogóra Górna- Piotr Czyżyk

100px-POL_gmina_Wejherowo_COA.svg

GlobalECO jest rzetelnym partnerem, dostosowującym się w pełni do potrzeb Klienta. Z założonych obowiązków wywiązuje się sumiennie, wykwalifikowani pracownicy do powierzonych zadań używają środków i urządzeń o wysokim standardzie.

Wójt Gminy Wejherowo- Henryk Skwarło

wagrowiec-herb

GlobalECO wykonała powierzoną usługę terminowo i zgodnie z umową. Polecamy tę firmę jako rzetelnego i profesjonalnego wykonawcę w zakresie energetyki i branży ekologicznej.

Wójt Gminy Wągrowiec- Przemysław Majchrzak

Łęczyce

Wójt Gminy Łęczyce wyraża pozytywną opinię nt. współpracy z Fundacją GlobalECO z siedzibą w Gdyni Al. Zwycięstwa 96/98, wchodzącej w skład Grupy GlobalECO. Działania Fundacji są działaniami o charakterze non profit. Fundacja jest naszym partnerem w ramach popularyzacji rządowych programów ekologicznych „Mój Prąd”, „AgroEnergia”, „Energia Plus” oraz „Czyste Powietrze”. Na przełomie 2020 roku, Fundacja zorganizowała prezentację dla mieszkańców Gminy.

Wójt Gminy Łęczyce- Piotr Wittbrodt