Fragmenty wybranych referencji

gmina_Grudziądz_

Fundacja GlobalECO dała się poznać jako bardzo dobry organizator i wykonawca. Współpraca z firmą Fundacja GlobalECO przebiegała zgodnie i nie budziła zastrzeżeń. Wysokie kompetencje i umiejętności pracowników pozwalają nam z pełnym przekonaniem rekomendować firmę Fundacja GlobalECO jako rzetelnego i wiarygodnego Wykonawcę.

Wójt Gminy Grudziądz
kepice

Mając za sobą dotychczasową współpracę z Fundacją GlobalECO, nalezy stwierdzić, że w sposób rzetelny i terminowy realizowała proces informacyjny dla mieszkańców. Duży zespół doradców daje poczucie bezpieczeństwa obsługiwanego wniosku. Opracowana dokumentacja zawiera potrzebne informacje do wniosku, a także uzasadnia konieczność wykonania przewidzianych prac.

Burmistrz Gminy Kępice
koscierzyna

Fundacja w sposób rzeteleny i terminowy realizowała proces informacyjny dla mieszkańców. [..] Obsługa Fundacji jest kompleksowa, mogę polecić jej pomoc każdej gminie i każdemu mieszkańcowi, który myśli o pozyskaniu dotacji w ramach programu „Czyste Powietrze”

Wójt gminy Kościerzyna
slupsk

Fundacja GlobalECO zrealizowała zadanie w zakresie przeprowadzenia dwunastu prezentacji dla mieszkańców w wybranych sołectwach Gminy w ramach krajowego programu „Czyste Powietrze”. Wszystkie prace zostały zakończone w terminie i w sposób należyty.

Wójt gminy Słupsk
POL_Nowy_Tomyśl

Podczas realizacji umowy GlobalECO wykazała się dużą rzetelnością i profesjonalizmem oraz wiedzą i stosownymi kompetencjami. Pracownicy firmy GlobalECO wykazali się dużym zaangażowaniem oraz doświadczeniem, a praca została zrealizowana w terminie.

Wójt gminy Nowy Tomyśl
wejherowo-e1533732950634

GlobalECO jest rzetelnym partnerem, dostosowującym się w pełni do potrzeb Klienta. Z założonych obowiązków wywiązuje się sumiennie, wykwalifikowani pracownicy do powierzonych zadań używają środków i urządzeń o wysokim standardzie.

Wójt gminy Wejherowo
wagrowiec

GlobalECO wykonała powierzoną usługę terminowo i zgodnie z umową. Polecamy tę firmę jako rzetelnego i profesjonalnego wykonawcę w zakresie energetyki i branży ekologicznej.

Wójt gminy Wągrowiec
chocza

Współpraca przebiegała na najwyższym poziomie. GlobalECO wyróżnia się elastycznym i otwartym podejściem do Klienta, pomysłowością, starannością i dbałością o szczegóły. Na uwagę zasługuje również szybka, terminowa realizacja zlecenia.

Wójt gminy Choczewo